Våra produkter

Din kompletta emballagetillverkare

TRÄPALLAR

Vi har tillverkat emballage i många år och arbetar med träemballage i olika former. Vi tillverkar och tillhandahåller emballage som skyddar och transporterar produkter runt om i hela världen.
Hos oss hittar du bland annat helpallar, halvpallar och engångspall. Vår styrka ligger dock i specialemballage, det vill säga, att kunna leverera produkter på beställning utefter kundernas specifika önskemål.

Vi tillverkar träemballage i de mått våra kunder önskar och vi sätter stort värde på att kunna leverera kvalitativa och prisvärda produkter som uppfyller våra kunders önskemål.

Lastpallar ska uppfylla era krav gällande hantering, säkerhet och i vissa fall hygien samt utseende. Har ni behov som kräver specialmått  eller virke kontaktar ni oss för vidare diskussioner kring kravspec och leveranstider.

lastpallar
tralador

TRÄLÅDOR

Vi producerar trälådor för alla olika gods. Trälådor är enkla men väldigt användbara och effektiva emballage som går att få i alla former och storlekar. Allt från små lådor för lättare gods till stora lådor för skrymmande och tunga gods som väger flera ton.

Berätta vad det är du vill skydda så tillverkar vi trälådorna efter dina mått och önskemål.

STRÖN

Vi erbjuder bland annat Bindströn, Torkströn, Mellanlägg & spårklabb, med eller utan spår, vi är även öppna för andra millimeteranpassade träprodukter för industri.

Hittar du inte vad du söker? Kontakta oss för mer information.

stron
specialemballage

SPECIALEMBALLAGE

Vi erbjuder tillverkning av träemballage i både små och stora serier. Vi har bred och lång erfarenhet av pallar, lådor, lastpallar, häckar som vi tillverkar enligt dina önskemål eller enligt standardmått.

KUNDANPASSNING

Våra kundanpassade transportlösningar är alltid anpassade efter just dina behov och dina förutsättningar – allt från små lådor till stora trähäckar.

De absolut största emballagen kan vi montera ihop på plats hos er. Givetvis kan vi även tillverka i standardmåtten 1200×800 samt 800×600. Vi erbjuder er även virke för eventuell egen slutförpackning.

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att förpacka dina produkter på rätt sätt och till rätt pris.

Stäng meny